2019: Podotherapie in beweging

Het jaar zit er weer bijna op, tijd om terug te blikken op wat er het afgelopen jaar gebeurd is. Als u al langer bekend bent met Podotherapie Hermanns dan weet u dat innovatie bij ons hoog in het vaandel staat. Ook dit jaar hebben wij weer volop geïnnoveerd in de voetzorg. Zo hebben wij dit jaar een eigen software-programma ontworpen waardoor de podotherapeut minder tijd kwijt is met administratieve handelingen en zich meer kan richten op het leveren van de best mogelijke zorg. Ook voor het komende jaar staan er zeer interessante ontwikkelingen gepland. Benieuwd welke dat zijn? Blijf dan regelmatig een kijkje nemen op onze website!

Innovaties komen niet alleen uit de technische hoek, ook op andere manieren hebben we in 2019 de voetzorg naar een hoger niveau getild. Zo delen we bijvoorbeeld voortdurend onze kennis over voetzorg in de vorm van lezingen die wij geven aan pedicures. Ook helpen wij de huisartsen graag met het maken van de juiste diagnose. Zij krijgen een handig naslagwerk waarin nagenoeg alle voetklachten worden beschreven, en wat hierbij de juiste stappen zijn die men moet ondernemen. Podotherapeutische kennis wordt zo onderling uitgewisseld tijdens verscheidene kennisactiviteiten, waarbij de voetzorg steeds beter wordt. Wanneer bijvoorbeeld blijkt dat u beter gebaat bent bij een bezoek aan de fysiotherapeut, dan zorgen wij voor de juiste doorverwijzing.

Zo blijven wij hard werken om u als cliënt weer zorgeloos te kunnen laten bewegen. Of dat nu met een advies is, het aanreiken van spierversterkende oefeningen of het aanmeten van steunzolen – wij helpen u graag op weg.

Iedereen die wij hebben mogen helpen het afgelopen jaar willen we hartelijk bedanken voor het vertrouwen. Wij wensen u heel prettige kerstdagen en een gelukkig 2020!

Podotherapie Hermanns

Zorgeloos Bewegen

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op: