Podotherapie Hermanns

Corona update 13/01/2021

Een bezoek aan de podotherapeut kan gewoon doorgaan. Dit kan alleen wanneer u een mondkapje draagt.

Waarom Podotherapie Hermanns?

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie met ruim 100 vestigingen. Als podotherapie-praktijk zijn we gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat (voeten, benen, knieën, heupen en rug). Het is onze missie om totale voetzorg te leveren waarbij we ons dichtbij onze cliënten willen vestigen zodat we voor iedereen bereikbaar worden (korte wachttijden en vakkundige hulp). Door het leveren van deze totale voetzorg en nauwe samenwerking met (para)medici, streven we ernaar om al onze cliënten zorgeloos te laten bewegen.

We hebben een jong/enthousiast team met continue oog voor vernieuwing en innovatie. Onze podotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). In combinatie met ons praktijkkeurmerk staat dit garant voor onze kwaliteit. We investeren voortdurend in nieuwe technieken en behandelmethodes (bv. Videoconsulten, 3D-geprinte zolen en 3D-scans), maar ook in communicatiemiddelen (in de bijlage vind je nog onze digitale interventiewijzer met de meest voorkomende klachten op onze praktijk).

De podotherapeut ziet regelmatig klachten als…

Heeft u klachten aan uw voeten of aan uw tenen, benen of rug? Wacht niet te lang met het probleem aan te pakken en maak een afspraak met een podotherapeut. Onderstaand hebben we de top 4 voetklachten opgesomd en voorzien van informatie zodat u zelf kunt inlezen hoe u de klachten kunt behandelen. Heeft u ergens anders pijn? Bezoek dan de Pijnwijzer en lees meer over de aandoening. Twijfelt u toch? Neem dan gerust contact met ons op. Hoe sneller het probleem aangepakt wordt, des te groter is de kans op (volledig) herstel.

Hallux valgus

Hallux Valgus
Hallux Valgus – Een scheefstand van de grote teen noemt men een Hallux Valgus. Er ontstaat extra botaangroei bij het begin van de teen.

Capsulitis

capsulitis
Capsulitis – Capsulitis is een gewrichtsontsteking in de voorvoet. U zult irritaties of een ontsteking hebben in de gewrichten van uw voorvoet.

Hielspoor

Hielspoor
Hielspoor – Pijn aan de hiel kan verschillende oorzaken hebben. De twee meest voorkomende oorzaken zijn hielspoor en Fasciitis plantaris.

Kalknagel

Schimmelnagel laseren
Kalknagel – Schimmelnagels of kalknagels zijn nagels aan de voeten of handen die geïnfecteerd zijn door een schimmel.

Podotherapeutische hulpmiddelen

Podotherapeutische hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld steunzolen, zijn instrumenten waarbij de stand van uw tenen, voeten, benen of rug gecorrigeerd worden. Door op de juiste plekken ondersteuning en versterking te bieden, worden uw klachten verholpen en tijdig voorkomen. Aan het aanmeten gaat een gedegen onderzoek vooraf, waarbij zorgvuldig in kaart wordt gebracht met welk podotherapeutisch hulpmiddel u het beste geholpen bent.

Steunzolen

steunzolen
Met steunzolen wordt de voetstand gecorrigeerd en worden pijnlijke drukplekken vrijgelegd.

Huisschoenen

huisschoen
Geef uw voeten ook binnenshuis de juiste ondersteuning met onze podotherapeutische huisschoenen.

Slippers met steunzolen

slippers met steunzolen
Geef ook in de zomer uw voeten de juiste ondersteuning met modieuze slippers met steunzolen van Podotherapie Hermanns

Podotherapie nieuws

Steunzolen Wateringen

Steunzolen worden gebruikt om de voetstand en de houding van het onderlichaam te verbeteren. Onze podotherapeuten voor u klaar op de Julianalaan 6 in Wateringen in het pand van Fysiotherapie Wateringen….

Steunzolen Schiedam

  Steunzolen worden gebruikt om de voetstand en de houding van het onderlichaam te verbeteren. In Schiedam staan onze podotherapeuten voor u klaar op de Westerkade 24A. Podotherapie Hermanns Schiedam…

Hoe kunnen wij u helpen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op: