Huisschoen

Huisschoenen met podotherapeutische steunzolen – voor wanneer u reeds steunzolen gebruikt in uw (buiten-)schoenen en daarnaast ook een ‘gezonde’ pantoffel zoekt voor gebruik binnenshuis.

podotherapeutische huisschoenen

podotherapeutische huisschoenen

 

Binnenshuis willen mensen vaak niet op schoenen lopen maar liever op lekker zachte sokken of sloffen. Het voelt weliswaar fijn om ‘lekker vrij’ rond te lopen – wanneer uw voet daarmee echter niet de steun krijgt die deze nodig heeft kan dit op termijn klachten veroorzaken. Vooral voor mensen die steunzolen hebben, kan dit uiteindelijk problemen geven. Ook mensen zonder voetklachten kunnen voordeel behalen bij het gebruik van huisschoenen. Door het langdurig rondlopen op blote voeten of sokken kunnen de voeten doorzakken, wat logischerwijs complicaties met zich meebrengt.

Huisschoenen of pantoffels met steunzolen zijn er voor dames en heren, in de maten 36 t/m 46, waarbij uw 3D aangemeten voetbed 1 op 1 wordt verwerkt in dé winterse oplossing voor binnenshuis. Uw 100% op maat gemaakte voetbed biedt therapeutische ondersteuning en de huisschoen zorgt ervoor dat u zich comfortabel en vrij kunt bewegen. De huisschoenen wordt door vakmensen met de hand vervaardigd tot een uniek product, speciaal voor u gemaakt.

Vraag uw podotherapeut voor meer informatie.

De voordelen:
– Podotherapeutisch verantwoord schoeisel
– Voorkomen van klachten, sneller herstel, betere (sport)resultaten
– Hygiënisch
– Comfortabel
– Hip design

Overzichtsfolder van onze Huisschoenen klik hier

 

 

 

Reactiemogelijkheid is gesloten