Huisschoenen

Huisschoenen met podotherapeutische steunzolen – voor wanneer u reeds steunzolen gebruikt in uw (buiten-)schoenen en daarnaast ook een ‘gezonde’ pantoffel zoekt voor gebruik binnenshuis. Ook voor mensen zonder voetproblemen zijn podotherapeutische huisschoenen een geweldige manier om het dagelijks leefcomfort aanzienlijk te verhogen. Met gezonde, warme voeten voel je je thuis!

Huisschoenen

Ook binnenshuis de correcte ondersteuning voor uw voeten. Maak een afspraak voor meer informatie.

Maak een afspraak

Altijd de juiste ondersteuning

Binnenshuis willen mensen vaak niet op schoenen lopen maar liever op lekker zachte sokken of sloffen. Het voelt weliswaar fijn om ‘lekker vrij’ rond te lopen – wanneer uw voet daarmee echter niet de steun krijgt die deze nodig heeft kan dit op termijn klachten veroorzaken. Vooral voor mensen die steunzolen hebben, kan dit uiteindelijk problemen geven. Ook mensen zonder voetklachten kunnen voordeel behalen bij het gebruik van huisschoenen. Door het langdurig rondlopen op blote voeten of sokken kunnen de voeten doorzakken, wat logischerwijs complicaties met zich meebrengt.

Met de hand gemaakt

Huisschoenen of pantoffels met steunzolen zijn er voor dames en heren, in de maten 36 t/m 46, waarbij uw 3D aangemeten voetbed 1 op 1 wordt verwerkt in dé winterse oplossing voor binnenshuis. Uw 100% op maat gemaakte voetbed biedt therapeutische ondersteuning en zorgt ervoor dat u zich comfortabel en vrij kunt bewegen. Het voetbed wordt door vakmensen met de hand vervaardigd tot een uniek product, speciaal voor u gemaakt.

Vraag uw podotherapeut voor meer informatie.

De voordelen van podotherapeutische huisschoenen:

– Podotherapeutisch verantwoord schoeisel
– Voorkomen van klachten, sneller herstel, betere (sport)resultaten
– Hygiënisch
– Comfortabel
– Hip design

Catalogus Huisschoenen
podotherapeutische pantoffels
podotherapeutische pantoffels
Pantoffels op maat

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op