Huisschoenen

Huisschoenen met podotherapeutische steunzolen – voor wanneer u reeds steunzolen gebruikt in uw (buiten-)schoenen en daarnaast ook een ‘gezonde’ pantoffel zoekt voor gebruik binnenshuis. Ook voor mensen zonder voetproblemen zijn podotherapeutische huisschoenen een geweldige manier om het dagelijks leefcomfort aanzienlijk te verhogen. Met gezonde, warme voeten voel je je thuis!

podotherapeutische huisschoenen

Ook binnenshuis de correcte ondersteuning voor uw voeten. Maak een afspraak voor meer informatie.

Altijd de juiste ondersteuning

Binnenshuis willen mensen vaak niet op schoenen lopen maar liever op lekker zachte sokken of sloffen. Het voelt weliswaar fijn om ‘lekker vrij’ rond te lopen – wanneer uw voet daarmee echter niet de steun krijgt die deze nodig heeft kan dit op termijn klachten veroorzaken. Vooral voor mensen die steunzolen hebben, kan dit uiteindelijk problemen geven. Ook mensen zonder voetklachten kunnen voordeel behalen bij het gebruik van huisschoenen. Door het langdurig rondlopen op blote voeten of sokken kunnen de voeten doorzakken, wat logischerwijs complicaties met zich meebrengt.

Volledig met de hand gemaakt

Huisschoenen of pantoffels met steunzolen zijn er voor dames en heren, in de maten 36 t/m 46, waarbij uw 3D aangemeten voetbed 1 op 1 wordt verwerkt in dé winterse oplossing voor binnenshuis. Uw 100% op maat gemaakte voetbed biedt therapeutische ondersteuning en zorgt ervoor dat u zich comfortabel en vrij kunt bewegen. Het voetbed wordt door vakmensen met de hand vervaardigd tot een uniek product, speciaal voor u gemaakt.

Vraag uw podotherapeut voor meer informatie.

De voordelen van podotherapeutische huisschoenen:

  • Podotherapeutisch verantwoord schoeisel
  • Voorkomen van klachten, sneller herstel, betere (sport)resultaten
  • Hygiënisch
  • Comfortabel
  • Hip design
podotherapeutische sloffen
podotherapeutische pantoffels
pantoffels op maat

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak.

Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op: