//Sandalen en slippers met steunzolen – Op maat gemaakt
Sandalen en slippers met steunzolen – Op maat gemaakt2019-02-08T20:59:40+00:00

Slippers met steunzolen & sandalen met steunzolen

slippers met steunzolen

Slippers met steunzolen – wellicht niet het eerste waar u aan denkt als u op vakantie gaat. Toch kan dit voor sommige mensen het verschil betekenen tussen ontspannen over de boulevard lopen, of met blaren onder de voeten bij het zwembad te moeten blijven zitten. Wij als podotherapeuten zien vaak dat na de zomervakantieperiode veel mensen voetklachten hebben opgelopen. Zorg goed voor uw voet, het hele jaar door!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Maak een afspraak

Sandalen en slippers op maat

Onze teenslippers bieden het voordeel dat uw aangemeten steunzool in het voetbed is verwerkt, waardoor klachten worden voorkomen. Wij maken slippers en sandalen voor mannen, vrouwen en kinderen. U hebt keuze in alle modellen vanaf maat 34 tot maat 47! Er zijn verschillende typen slippers en sandalen verkrijgbaar. Zo hebben we sandalen met of zonder hielband, in verschillende kleuren en dessins.

Catalogus slippers met steunzolen

In veel gevallen worden deze orthopedische slippers door uw verzekering vergoed. Vraag uw podotherapeut voor meer informatie over de sandalen en slippers met steunzolen.

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen

Bent u ook benieuwd geworden naar het comfort van slippers met steunzolen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Neem contact op