//Sandalen en slippers met steunzolen – Op maat gemaakt
Sandalen en slippers met steunzolen – Op maat gemaakt2019-03-07T22:27:34+01:00

Slippers met steunzolen & sandalen met steunzolen

slippers met steunzolen
Catalogus slippers met steunzolen

Slippers met steunzolen – wellicht niet het eerste waar u aan denkt als u op vakantie gaat. Toch kan dit voor sommige mensen het verschil betekenen tussen ontspannen over de boulevard lopen, of met blaren onder de voeten bij het zwembad te moeten blijven zitten. Wij als podotherapeuten zien vaak dat na de zomervakantieperiode veel mensen voetklachten hebben opgelopen. Zorg goed voor uw voet, het hele jaar door!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Maak een afspraak

Sandalen en slippers op maat

Onze orthopedische slippers bieden het voordeel dat de aangemeten steunzool in het voetbed wordt verwerkt, waardoor u optimaal draagcomfort ervaart en voetklachten worden voorkomen. Wij maken slippers en sandalen voor mannen, vrouwen en kinderen. Alle onze modellen zijn verkrijgbaar vanaf maat 34 tot maat 47. Er zijn verschillende typen slippers en sandalen verkrijgbaar. Zo hebben we sandalen met of zonder hielband, in verschillende kleuren en dessins.

In veel gevallen worden deze orthopedische slippers door uw verzekering vergoed. Vraag uw podotherapeut voor meer informatie over de sandalen en slippers met steunzolen.

Wilt u graag meer achtergrondinformatie, bekijk dan alvast onderstaande video over het productieproces:

Kunnen wij u helpen? Vul het contactformulier in of bel 077 397 1318.

Neem contact op