Steunzolen online bestellen

Wilt u graag op maat gemaakte steunzolen online bestellen? Hiervoor bent u bij Podotherapie Hermanns aan het juiste adres. Op basis van uw voetmeting maken onze podotherapeuten perfect passende steunzolen, waardoor voetklachten zullen afnemen en u weer zorgeloos kunt bewegen.

steunzolen online bestellen

Ik heb al steunzolen van Hermanns

Wanneer u in het verleden steunzolen bij ons heeft laten aanmeten, dan kunt u eenvoudig een herhalingspaar steunzolen bestellen door het invullen van onderstaand formulier. Hierna zullen we een bel- of digitale afspraak met u maken om alles met u door te nemen. De prijs van een herhalingspaar steunzolen is € 138,96 incl. BTW (digitaal consult en verzendkosten inbegrepen). Bekijk de vergoeding van uw zorgverzekering. Indien uw laatste paar zolen ouder dan twee jaar zijn adviseren we u om op de praktijk langs te komen óf een uitgebreid digitaal onderzoek in te plannen.

Ik heb nog geen steunzolen van Hermanns

Is dit de eerste keer dat u online steunzolen bij ons gaat bestellen? Dan kunt u zich aanmelden voor het Online Consult. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

steunzolen online bestellen

Podotherapeuten van Podotherapie Hermanns gebruiken de modernste software om tot een perfect passende steunzool te komen. Met behulp van computergestuurde freesmachines en een toegewijd team van zolentechnici zorgen we ervoor dat u weer zo snel mogelijk zorgeloos kunt bewegen! Bekijk meer informatie over steunzolen van Podotherapie Hermanns.

“Ik vind dat jullie het heel goed hebben gedaan, ik heb meteen een tweede paar zooltjes besteld.”

– Anoniem

“Klachten verminderd, goede communicatie”– T. Jansen

Steunzolen online bestellen bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Maak dan vandaag nog een afspraak.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen