Adres

Podotherapie Amsterdam Amstelkwartier
Amstelbeststraat 56/58
1096 GD Amsterdam

Telefoon: 085 053 00 33

Bekijk hier het overzicht van al onze podotherapie-praktijken in Amsterdam.

Podotherapie Amsterdam Amstelkwartier

Routebeschrijving

Auto

Wanneer u vanaf de A10 komt, neem afslag 11 en volg stadsroute 111 (S111) in noordelijke richting. U rijdt de Spaklerweg op. Ga vervolgens na 200 meter linksaf de Welnastraat in en neem meteen de eerste afslag rechtsaf de Amstelbeststraat in.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de praktijk.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Amsterdam Amstelkwartier is gevestigd in Gezondheidscentrum Amstelkwartier.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Amsterdam IJburg, Hoofddorp

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op  085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek