Adres

Podotherapie Amsterdam IJburg
Daguerrestraat 140
1087 DJ Amsterdam

Telefoon: 085 053 00 33

Bekijk hier het overzicht van al onze podotherapie-praktijken in Amsterdam.

Podotherapie Amsterdam IJburg

Routebeschrijving

Auto

Volg stadsroute S114 naar IJburg. Wanneer u over de IJburglaan rijdt, neem de afslag naar de Daguerrestraat. De praktijk bevind zich op het einde van de straat aan de rechterzijde.

Parkeren

Er is beperkt parkeerruimte beschikbaar vlak voor de deur.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Amsterdam IJburg is gevestigd bij Fysiotherapie Corpus Company.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapeuten.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Locaties in de buurt

Amsterdam Amstelkwartier, Hoofddorp

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op  085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek