Podotherapie Asten

Podotherapie Asten
Podotherapie Hermanns praktijk Asten

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Asten? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Asten o.a. terecht voor de volgende diensten:

Wilt u graag een afspraak met de podotherapeut op deze locatie? Vul dan het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Adres

Podotherapie Asten

Nobisweg 1A
5721 VA Asten, Noord-Brabant
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Asten

Routebeschrijving

Rij vanuit de het centrum van Asten over de Floralaan in noordelijke richting. Neem de derde afslag op de rotonde richting Nobisweg. Neem de tweede afslag rechts, de praktijk bevindt zich aan uw linkerzijde.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk op de parkeerplaatsen van de sportschool.

Locaties in de buurt

DeurneEindhovenHelmondMeijel, Someren.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Asten is gelegen in het pand van Move Your Body, tussen de snelweg (A67) en het Shell tankstation. De ingang is bovenaan de trap.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie en sportschool MoveYourBody.

Overige opmerkingen

Indien u niet goed mobiel bent, geef dit a.u.b. aan bij het maken van de afspraak. Deze locatie bevindt zich namelijk op de eerste verdieping van het pand en is niet rolstoeltoegankelijk. Wel kunnen we u verwijzen naar onze locaties in Someren en Deurne.

U kunt bij de bar wachten tot de podotherapeut u komt halen.

Wilt u graag een afspraak met de podotherapeut op deze locatie? Vul dan het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderpodotherapie. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor cliënten, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op  085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek