Adres

Podotherapie Baarlo
Heierhof 15A
5991 NJ, Baarlo

Telefoon:085-053 00 33

Podotherapie Baarlo

Routebeschrijving

Praktijk is gelegen in de woonwijk het Kuukven. De praktijk is gevestigd in de praktijk van Cesar2move. Er is genoeg parkeergelegenheid aan de voorkant van de praktijk. U kunt alvast plaats nemen in de wachtkamer, de podotherapeut zal u daarna komen ophalen.

Parkeren

Parkeren kan aan de voorzijde van het pand.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Baarlo is gevestigd in het pand van Cesar2move.

Andere inpandige disciplines

Cesar2Move

Overige opmerkingen

Deze locatie is rolstoel toegankelijk.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek

Beoordeling van Zorgkaart Nederland
8/10