Adres

Podotherapie Bergen op Zoom
Bruine Visstraat 31
4611 HJ Bergen op Zoom

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Bergen op Zoom

Routebeschrijving

Rij vanuit de Meubelboulevard in oostelijke richting over de Van Konijnenburgweg. Sla linksaf de Bruine Visstraat in. Vanuit de Hema gezien, steekt u de Witherenstraat over en de Averbodestraat in. Na 50 meter bevindt de praktijk zich aan de rechterzijde.

Parkeren

U kunt voor de deur betaald parkeren voor 80 cent per uur. U kunt de auto ook gratis parkeren bij de meubelboulevard aan de overkant van de van Konijnburgweg. Dit is 2 min loop afstand van de Melkfabriek.

Locaties in de buurt

Omschrijving van het pand

Podotherapie Bergen op Zoom is gelegen in de oude Melkfabriek.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie Centrum Fit, Nagelsalon Fijn, PediMore Pedicure, Praktijk voor Osteopathie W.M.A. Jansen- Kimmel.
Verder zitten er van allerlei bedrijven, van pret echo tot coaching bedrijven.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

De praktijk bevind zich op de eerste etage in unit 103 als u met de trap naar boven gaat de eerste kamer aan u rechterkant. Als u met de lift naar boven komt de kamer aan de linkerkant.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek