Adres

Podotherapie Best
Raadhuisstraat 14
5683 GG, Best

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Best

Routebeschrijving

De praktijk ligt in het centrum van Best aan het Raadhuisplein.

Parkeren

Parkeren kan op de parkeerplaatsen bij de Albert Heijn. Let er wel op dat hier gebruik gemaakt moet worden van een parkeerkaart. Ook kunt u op de Molenwei en de Molenstraat parkeren.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Best is gelegen in het pand van Fysiotherapie Spine Sport. Het pand ligt tussen de Hypotheker en het politiekantoor.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur

Er is multidisciplinair overleg mogelijk met de fysiotherapeut.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek