Adres

Podotherapie Breda West
Kronenburgwerf 23A
4812 XR, Breda

Bekijk al onze podotherapiepraktijken in Breda.

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Breda West

Routebeschrijving

Rij vanaf de begraafplaats in zuidelijke richting de Tuinzigtlaan op. Sla na 240 meter de Haagweg op. Sla direct rechtsaf de Kronenburgwerk in. Na 170 meter bevindt de praktijk zich aan de rechterzijde.
Rij vanuit de Burgemeester van Sonsbeeckpark in westelijke richting over de Julianalaan. Sla rechtsaf richting Verbeetenstraat en ga de tweede afslag links de Kronenburgwerf op. Na 40 meter ligt de praktijk aan uw rechterzijde.

Parkeren

Parkeren kan in de parkeerhavens voor de deur of in de straten rondom de praktijk.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Breda West is gelegen in Medisch Centrum de Kroon.

Andere inpandige disciplines

Huisartsenpraktijk, chiropraxie, fysiotherapie, oefentherapie cesar, osteopathie, priklab, psychologie, diëtisten, acupunctuur.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek