Adres

Podotherapie Breda Zuid-Oost
Erasmusplein 4
4834 AD, Breda

Bekijk al onze podotherapiepraktijken in Breda.

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Breda Zuid-Oost

Routebeschrijving

Vanuit het Amphia ziekenhuis gaat u in oostelijke richting. Sla na 100 meter rechtsaf de Molengracht op. Sla na 350 meter rechtsaf richting Claudius Prinsenlaan. Sla na 400 meter rechtsaf richting Valkenierslaan en vervolgens na 500 meter rechtsaf richting Blauwe Kei. Na 270 meter sla linksaf richting Lange Bedde. Sla de vierde straat linksaf Erasmusplein in. Na 300 meter bevindt het pand zich aan de linkerkant.
Vanuit voetbalvereniging VV Baronie, volg de Lange Bedde. Sla de vierde straat linksaf Erasmusplein in. Na 300 meter bevindt het pand zich aan de linkerkant.

Parkeren

Parkeren kan in de parkeerhavens aan de zijkant van het pand.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Breda Zuid-Oost is gelegen in de Fysiopraktijk van Paramedisch Centrum Breda Zuid. Op de ramen staat PMC Breda in groene letters aangegeven.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie en acupunctuur.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek