Podotherapie Culemborg

Podotherapie Culemborg
Podotherapie Hermanns praktijk Culemborg

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Culemborg? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Culemborg o.a. terecht voor de volgende diensten:

Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor het maken een afspraak:

Adres

Podotherapie Culemborg

Prijsseweg 77
4105 TZ Culemborg, Gelderland
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Culemborg

Route

Jouw locatie:

Routebeschrijving

Komend vanaf het station in Culemborg, neem de Parallelweg Oost in noordwestelijke richting tot aan de rotonde. Neem de rotonde driekwart rond naar de Tunnelweg. Blijf de weg volgen, deze gaat na ongeveer 150 meter over op de Wethouder Schoutenweg. Als u bij een rotonde aankomt, ga rechtdoor en volg de Wethouder Schoutenweg. Ga bij de volgende rotonde rechtsaf richting de Zijderupsvlinderlaan. Na ongeveer 500m ziet u aan de linkerkant Sporthal Prijsch liggen. Steek vervolgens de kruising over en meteen aan de linkerkant kunt u de parkeerplaats oprijden.

Parkeren

Er is ruimschoots (gratis) parkeergelegenheid recht voor de praktijk.

Locaties in de buurt

GeldermalsenZaltbommel en Zeist.

Omschrijving van het pand

De praktijk bevindt zich in het gebouw van Coret Fysiotherapie. Er is vaak voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats voor de deur. Via de hoofdingang (te herkennen aan de grote deuren) kunt u naar binnen. Voor mindervaliden is het wel belangrijk om te weten dat de deuren niet automatisch open gaan, houdt hier dus rekening mee.
Voor zowel de wachtkamer als de behandelruimte moet u naar boven. In de hal waar u zich bevindt als u binnenkomt bevinden zich een lift en trap waar u gebruik van kunt maken. Tevens is hier ook het toilet voor mindervaliden. Eenmaal boven kunt u gelijk in de wachtkamer plaatsnemen, u hoeft zich niet eerst te melden. Indien u naar het toilet moet is er boven een heren- en damestoilet aan het eind van de fitnessruimte, te herkennen aan de poppetjes op de deur.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners.

Wilt u graag een afspraak met de podotherapeut op deze locatie? Vul dan het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak.

Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen