Adres

Podotherapie Den Bosch
Koenendelseweg 9
5222 BG, Den Bosch

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Den Bosch

Routebeschrijving

De praktijk ligt vlakbij het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Ga bij het stoplicht na het Jeroen Bosch Ziekenhuis rechtsaf richting Deuteren. Ga rechtdoor op de rotonde  en sla daarna de eerste straat linksaf. Na een paar honderd meter bevindt podotherapie Den Bosch zich aan de rechterkant.

Het bedrijventerrein is gelegen aan de op- en afritten van de rijksweg A59 (Zevenbergen – Waalwijk – Den Bosch), die in oostelijke richting bij het knooppunt Empel direct aansluit op de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht).

In westelijke richting kent de weg aansluitingen met de rijksweg A27 (Breda – Utrecht) en de rijksweg A16 (Rotterdam – Breda).

Parkeren

Parkeren kan voor het gebouw naast de weg, of op het parkeerterrein van het gebouw.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Den Bosch is gelegen in het pand van Gezondheidscentrum West.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie, Haptotherapie, Pedicure, Psychiater.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

Podotherapie Den Bosch is gelegen in het pand van Gezondheidscentrum West.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek