Adres

Podotherapie Helmond Oost

Leliestraat 15
5701 WK, Helmond

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Helmond Oost

Routebeschrijving

Rij vanuit de Henrie Dunant tunnel (ook wel ” de badkuip” genoemd in Helmond) in noordelijke richting naar de Wethouder van Wellaan (of het Hertenkampje). Sla de vierde afslag linksaf. De praktijk ligt aan de rechterzijde.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk in de straat.

.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Helmond Oost is gelegen in het Gezondheidscentrum Leliestraat tegenover het Hortensiapark in de wijk Beisterveld.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapie, medisch pedicure, logopedie, diëtiste, apotheek.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

Op deze locatie meten wij sportcompressiekousen aan.
De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping. Deze is bereikbaar met de lift.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33 Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek