Podotherapie Herten

Podotherapie Hermanns praktijk Herten

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Herten? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak. Wij zitten gevestigd in het pand van Fysio Active BV.

U kunt bij onze praktijk in Herten o.a. terecht voor de volgende diensten:

Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor het maken een afspraak:

Adres

Podotherapie Herten

De Nieuwe Baan 8
6049 ES Herten, Limburg
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Herten

Route

Jouw locatie:

Routebeschrijving

Volg de Schepersweg en Hoofdstraat naar de Nieuwe Baan in Herten. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Schepersweg. Ga bij de rotonde rechtdoor om op de Schepersweg te blijven. Weg vervolgen naar de Hoofdstraat. Sla rechtsaf naar de Nieuwe Baan. Je vindt je bestemming rechts op nummer 8.

Parkeren

U kunt links langs het gebouw rijden, aan de achterzijde is een parkeerplaats.

Locaties in de buurt

Ittervoort, Posterholt, Roermond, Swalmen.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van Fysio Active BV.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderpodotherapie. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor cliënten, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op  085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek