Podotherapie Hoofddorp

Podotherapie Hoofddorp
Podotherapie Hermanns praktijk Hoofddorp

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Hoofddorp? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Hoofddorp o.a. terecht voor de volgende diensten:

Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor het maken een afspraak:

Adres

Podotherapie Hoofddorp

Hoofdweg Oostzijde 706
2132 BV Hoofddorp, Noord-Holland
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Hoofddorp

Route

Jouw locatie:

Routebeschrijving

Podotherapie Hoofddorp is gelegen aan de Hoofdweg Oostzijde 706. Deze locatie is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Er is een bushalte recht voor de deur.

Wanneer u vanaf de N201 komt aangereden, neemt u de afslag Lijnden/Zwanenburg en volgt u de borden Hoofddorp. Volg de weg en ga bij de stoplichten rechtdoor. Ga ook bij de rotonde rechtdoor. Het pand ligt aan uw linkerkant.

Parkeren

Er is beperkt parkeerruimte beschikbaar aan de achterzijde van het pand.

Locaties in de buurt

AmsterdamBeverwijk, Haarlem, Lisse.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Hoofddorp is gevestigd onder de huisartsenpraktijk De Graaf. Op hetzelfde adres is ook Fysiotherapie Hoofddorp aanwezig.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners, fysiotherapeuten.

Wilt u graag een afspraak met de podotherapeut op deze locatie? Vul dan het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak.

Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen