Podotherapeut in Horst

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Horst? Bij ons kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak. Bekijk meer informatie over onze praktijk:

Adres

Podotherapie Horst
Herstraat 20
5961 GJ, Horst

Telefoon: 085-053 00 33

Deze praktijk is tevens het hoofdkantoor van Podotherapie Hermanns.

Podotherapie Horst

Routebeschrijving

Vanuit frietkraam John’s Foodstore gezien rijdt u rechtdoor in zuidelijke richting (eenrichtingsverkeer). Na +/- 100 meter ligt de praktijk aan uw linkerzijde, schuin tegenover de St. Josephkapel.
Vanuit zwembad De Berkel gezien rijdt u in westelijke richting de Linnenstraat door. Bij de kruising slaat u rechtsaf de Kranestraat in. Sla vervolgens de tweede straat rechtsaf op de St. Josephstraat en vervolgens de eerste straat rechts. De praktijk bevindt zich na +/- 50 meter aan uw linkerzijde.”

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk, bij het Gashoes of op de St. Josephstraat.
Tegenover het pand ligt een appartementencomplex met parkeerplaatsen. Hier mag niet op geparkeerd worden.

Locaties in de buurt

Omschrijving van het pand

Dit is de hoofdvestiging van Podotherapie Hermanns. Het pand is een geel gebouw van drie etages en is duidelijk herkenbaar aan het logo van Podotherapie Hermanns.

Andere inpandige disciplines

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

Op deze locatie kunnen we gebruik maken van Highspeed camera.

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak