Podotherapie Horst

Podotherapie Horst
Podotherapie Hermanns praktijk Horst

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Horst? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Horst o.a. terecht voor de volgende diensten:

Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor het maken een afspraak:

Adres

Podotherapie Horst

Herstraat 20
5961 GJ Horst, Limburg
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Horst

Routebeschrijving

Vanuit frietkraam John’s Foodstore gezien rijdt u rechtdoor in zuidelijke richting (eenrichtingsverkeer). Na +/- 100 meter ligt de praktijk aan uw linkerzijde, schuin tegenover de St. Josephkapel.
Vanuit zwembad De Berkel gezien rijdt u in westelijke richting de Linnenstraat door. Bij de kruising slaat u rechtsaf de Kranestraat in. Sla vervolgens de tweede straat rechtsaf op de St. Josephstraat en vervolgens de eerste straat rechts. De praktijk bevindt zich na +/- 50 meter aan uw linkerzijde.”

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk, bij het Gashoes of op de St. Josephstraat.
Tegenover het pand ligt een appartementencomplex met parkeerplaatsen. Hier mag niet op geparkeerd worden.

Locaties in de buurt

GrubbenvorstMaasbreeMeerloSevenumVenray.

Omschrijving van het pand

Dit is de hoofdvestiging van Podotherapie Hermanns. Het pand is een geel gebouw van drie etages en is duidelijk herkenbaar aan het logo van Podotherapie Hermanns.

Overige opmerkingen

Op deze locatie kunnen we gebruik maken van Highspeed camera.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Maak dan vandaag nog een afspraak voor bij onze praktijk voor podotherapie in Horst.

Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen