Podotherapie Horst

Podotherapie Horst
Podotherapie Hermanns praktijk Horst

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Horst? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Horst o.a. terecht voor de volgende diensten:

Wilt u graag een afspraak met de podotherapeut op deze locatie? Vul dan het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Adres

Podotherapie Horst

Westsingel 98
5961 DH Horst, Limburg
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Horst

Routebeschrijving

Afslag Horst Noord
Ga onderaan de afslag rechtsaf en volg de weg tot aan de rotonde. Neem de eerste afslag rechtsaf (Meterikseweg). Neem op de volgende rotonde de 2e afslag (linksaf) richting de Westsingel. Blijf de weg volgen, het Zorghoes ligt aan uw rechterkant.

Afslag Horst
Ga onderaan de afslag linksaf en volg de weg tot aan de rotonde. Neem de 2e afslag (rechtdoor). Neem bij de volgende rotonde de eerste afslag (rechts). U rijdt nu op de Westsingel. Het Zorghoes ligt na ~400m aan uw linkerkant.

Parkeren

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid naast het pand.

Locaties in de buurt

GrubbenvorstMaasbreeMeerloSevenumVenray.

Omschrijving van het pand

De praktijk zit inpandig bij in Het Zorghoes aan de Westsingel 98. Hier kunt u terecht voor verschillende soorten zorgverlening. De praktijk zit in het pand wat vastzit aan Het Zorghoes, op de 2e etage. Neem de ingang bij het bloedprikken, niet bij de apotheek.

Andere inpandige disciplines

Huisarts, logopedie, verloskundigen, psychologie, fysiotherapie, cesartherapie.

Wilt u graag een afspraak met de podotherapeut op deze locatie? Vul dan het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderpodotherapie. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor cliënten, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op  085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek