Adres

Podotherapie Kerkrade West
Kampstraat 45
6466 BR, Kerkrade

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Kerkrade West

Routebeschrijving

Vanuit het Esso tankstation op de Kaalheidersteenweg rijdt u de Dahliastraat op. Sla na 370 meter rechtsaf richting Begoniastraat. Na 350 meter ligt de praktijk aan de linkerzijde.

Parkeren

Parkeren kan aan de achterzijde van de praktijk. Het is ook mogelijk om in de zijstraten de auto gratis te parkeren.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Kerkrade West is gelegen in de huisartsenpraktijk MCWK (Medisch Centrum West Kerkrade).

Andere inpandige disciplines

Apotheek, huisartsen, praktijkondersteuners, diëtisten, verloskundigen.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek

Beoordeling van Zorgkaart Nederland
8.7/10