Adres

Podotherapie Meerlo
Beatrixstraat 2
5864 AH, Meerlo

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Meerlo

Routebeschrijving

Podotherapie Meerlo is gelegen in het centrum van Meerlo in Gezondheidscentrum ’t Raadhuis (het voormalige gemeentehuis).

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk.

Locaties in de buurt

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Meerlo is gelegen in Gezondheidscentrum ’t Raadhuis (het voormalige gemeentehuis). Het adres is tegenwoordig bekend onder Raadhuisplein 6. Dit adres is echter nog niet bekend in alle zoekmachines en navigatiesystemen.

Andere inpandige disciplines

Huisarts, apotheek, fysiotherapie, diëtiste, voedingsdeskundige, verloskundigen, fitness en De Zorggroep.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

De wachtkamer bevindt zich op de eerste verdieping, welke bereikbaar is met de lift. Vanuit de lift loopt u rechts de wachtkamer in.
Het adres is tegenwoordig bekend onder Raadhuisplein 6. Dit adres is echter nog niet bekend in alle zoekmachines en navigatiesystemen.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek