Adres

Podotherapie Middelburg
Roozenburglaan 89
4337 JB, Middelburg

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Middelburg

Routebeschrijving

Ga vanuit de Schroeweg kant van de MacDonalds het 2e stoplicht rechts (bij hotel Arneville) de Vrijlandstraat in. U passeert aan de linker kant het winkelcentrum Dauwendeale. Rij rechtdoor totdat de straat naar links afbuigt, u gaat hier naar rechts de Roozenburglaan in, het pand bevind zich aan de linker zijde bij Intervence.

Komt u vanuit het centrum van Middelburg, ga dan bij het 3e stoplicht links (bij hotel Arneville) de Vrijlandstraat in. U passeert aan de linker kant het winkelcentrum Dauwendeale. Rij rechtdoor totdat de straat naar links afbuigt, u gaat hier naar rechts de Roozenburglaan in, het pand bevind zich aan de linker zijde bij Intervence.

Parkeren

Parkeren kan voor het pand zelf en anders in de straat. Let op bij het winkelcentrum dient u een parkeerkaart neer te leggen.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Middelburg is gelegen in het pand van Fysiotherapie Dauwendeale, wat gevestigd is bij Intervence.

Andere inpandige disciplines

(Kinder)Fysiotherapie, manuele therapie.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek