Podotherapie Nederweert

Podotherapie Nederweert
Podotherapie Hermanns praktijk Nederweert

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Nederweert? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Nederweert o.a. terecht voor de volgende diensten:

Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor het maken een afspraak:

Adres

Podotherapie Nederweert

Loverstraat 6
6031 VD Nederweert, Limburg
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Nederweert

Routebeschrijving

Rij vanuit de Sint Lambertuskerk in westelijke richting over de Burgemeester Greijmansstraat. Neem de tweede afslag links over de Loverstraat. Na 300 meter ligt de praktijk aan de linkerzijde.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk op de parkeerplaatsen.

Locaties in de buurt

BudelMeijelRoggel, SomerenStramproyWeert.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Nederweert is gelegen in Gezondheidscentrum Nederweert. Dit is bij de huisartsenpraktijk van Hendricks & Adriaens.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen, psycholoog, diëtist en een orthopedisch schoenmaker Vigo.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Maak dan vandaag nog een afspraak voor bij onze praktijk voor podotherapie in Nederweert.

Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen