Adres

Podotherapie Neerbeek
Kerklaan 11B
6191 GM,  Neerbeek

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Neerbeek

Routebeschrijving

Rij vanuit het Gemeentehuis in Beek in noordwestelijke richting over de Raadhuisstraat. Sla na 100 meter rechtsaf richting Wolfeynde. Houd na 5 meter links aan bij Wolfeynde. Sla na 990 meter rechtsaf richting Sportlaan. Sla na 250 meter linksaf richting Bloote Weg. Sla na 1 kilometer linksaf richting Aldenhofstraat Sla na 15 meter rechtsaf richting Kerklaan. Na 140 meter bent u aangekomen bij bij Gezondheidscentrum Neerbeek.

Rij vanuit de voetbalclub (VV Neerbeek) in noordoostelijke richting over de Bloote Weg. Sla na 660 meter linksaf richting Aldenhofstraat. Sla na 15 meter rechtsaf richting Kerklaan. Na 140 meter bent u aangekomen bij bij Gezondheidscentrum Neerbeek.

.

Parkeren

Parkeren kan in de straat.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Neerbeek is gelegen in het Gezondheidscentrum Neerbeek.

Andere inpandige disciplines

Huisarts, tandarts, apotheek, fysiotherapie, verloskundige, diëthiek, ergotherapie, psychotherapie, maatschappelijk werk, medisch pedicure.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek