Podotherapie Nieuwstadt

podotherapie Nieuwstadt

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Nieuwstadt? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Nieuwstadt o.a. terecht voor de volgende diensten:

Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor het maken een afspraak:

Adres

Podotherapie Nieuwstadt

Elsenewal 25
6118 BM Nieuwstadt, Limburg
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Nieuwstadt

Routebeschrijving

Wanneer u vanaf de Rijksweg N276 komt, en u Nieuwstadt binnenrijdt via Aan de Linde, volg de bocht naar links. Vervolgens slaat u na de spoorwegovergang rechtsaf de Elsenewal in. Het pand van Podotherapie Hermanns bevindt zich na ongeveer 200 meter aan de rechterkant. U kunt gratis parkeren in de straat.

Parkeren

U kunt gratis in de straat parkeren.

Locaties in de buurt

SusterenSittard.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Nieuwstadt is gevestigd in Gezondheidscentrum Nieuwstadt.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Maak dan vandaag nog een afspraak voor bij onze praktijk voor podotherapie in Nieuwstadt.

Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen