Podotherapie Posterholt

Podotherapie Hermanns praktijk Posterholt

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Posterholt? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak. Wij zitten inpandig bij Praktijk voor Fysiotherapie Posterholt.

U kunt bij onze praktijk in Posterholt o.a. terecht voor de volgende diensten:

Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor het maken een afspraak:

Adres

Podotherapie Posterholt

Nieuw Holsterweg 27
6061 EG Posterholt, Limburg
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Posterholt

Routebeschrijving

Sla bij de Heerbaan rechtsaf naar Nieuw Holsterweg. Uw bestemming bevindt zich aan de linkerkant op nummer 27.

Parkeren

U kunt in de straat van de Nieuw Holsterweg parkeren. Als u de praktijk binnen komt kunt u links plaats nemen in de wachtkamer.

Locaties in de buurt

Herten, Roermond, Swalmen.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Posterholt is gelegen in het witte pand van Praktijk voor Fysiotherapie Posterholt.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie, ergotherapie.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderpodotherapie. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor cliënten, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op  085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek