Adres

Podotherapie Roermond Hillenraedtstraat
Huisartsenpraktijk Het Roosendael
Kasteel Hillenraedtstraat 123
6043 HD  Roermond

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Roermond Hillenraedtstraat

Routebeschrijving

Vanaf de A73: Neem afslag 20 Roermond-Oost en volg de Koninginnelaan tot aan de eerste rotonde, waarbij u rechts afslaat naar de Donderbergweg. Wanneer u na 50 meter het winkelcentrum aan uw linkerkant ziet kunt u daar parkeren, of de  eerstvolgende afslag links nemen en vervolgens bij de kruising weer de eerste links te nemen.

Parkeren

Er is rondom de praktijk meer dan voldoende gratis parkeerplaats voorhanden. Ook recht voor de deur enkele gratis plaatsen.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Roermond Hillenraedtstraat is gevestigd bij Huisartsenpraktijk Het Roosendael, gelegen aan het winkelcentrum Donderberg, op de hoek van de Kasteel Hillenraedtstraat en de Kasteel Hornstraat.

Andere inpandige disciplines

Binnen Huisartsenpraktijk Het Roosendael zijn verschillende disciplines gevestigd. Kijk voor een overzicht op de pagina van Huisartsenpraktijk Het Roosendael.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek