Adres

Podotherapie Rucphen

Het Huisartsenteam
Zundertseweg 3a
4715 CH  Rucphen

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Rucphen

Routebeschrijving

Ga vanuit de Raadhuisstraat in oostelijke richting. U passeert dan de ruitersport- en dierspeciaalzaak. Sla hierna af naar rechts richting de Zundertse weg. Na 100 m bevindt de praktijk zich aan uw linkerzijde.

Parkeren

Men kan gratis parkeren langs de weg.

Locaties in de buurt

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Rucphen is gevestigd bij Het Huisartsenteam Rucphen. Via de hoofdingang (te herkennen aan de groene deur aan de voorzijde) kunt u naar binnen. Ook voor een rolstoel is dit breed genoeg. De deuren gaan niet automatisch open.

Eenmaal binnen vindt u meteen aan de linkerkant de wachtruimte. Hier zit ook de balie gevestigd waar de doktersassistentes werkzaam zijn. U hoeft zich niet te melden bij hen en kunt dus direct plaatsnemen. Uw podotherapeut komt u daar halen.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen en praktijkondersteuners.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

Op donderdagmiddag vanaf circa 13:00 uur is de huisartsenpraktijk gesloten. Mocht u een afspraak hebben in de middag, dan is het mogelijk dat de deur hierdoor gesloten is. U kunt dan het beste even aanbellen bij de hoofdingang. De podotherapeut komt dan de deur voor u open doen.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek