Podotherapie Schijndel

Podotherapie Schijndel
Podotherapie Hermanns praktijk Schijndel

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Schijndel? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Schijndel o.a. terecht voor de volgende diensten:

Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor het maken een afspraak:

Adres

Podotherapie Schijndel

Poolster 36
5482 SX Schijndel, Noord-Brabant
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Schijndel

Routebeschrijving

De praktijk bevindt zich in hetzelfde pand als Boots Apotheek. Er is vaak voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Dit is gratis en niet tijdsgebonden.

U loopt via de rechter kant langs de apotheek af en neemt hierbij de 2e deur waarbij u in de wachtkamer van de praktijk terecht komt. Let wel op, de deur gaat zwaar open, houdt hier rekening mee. Eenmaal in de wachtkamer kunt u plaatsnemen. De podotherapeut zal u komen roepen.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk.

Locaties in de buurt

BestDen BoschGemertHelmond, Oss.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Schijndel is gelegen in het gebouw van Gezondheidscentrum de Poolster.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen.

Wilt u graag een afspraak met de podotherapeut op deze locatie? Vul dan het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderpodotherapie. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor cliënten, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op  085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek