Adres

Podotherapie Someren
Kerkstraat 4
5711 GV, Someren

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Someren

Routebeschrijving

Rij vanuit de St. Lambertuskerk in noord-westelijke richting. Na 130 meter ligt de praktijk aan uw linkerzijde.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk. Let wel op, er hier dient gebruik gemaakt te worden van een parkeerkaart. Bij sporthal ”de Postel” (enkele straten verderop) kan voor langere tijd geparkeerd worden.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Someren is gelegen in het centrum van Someren tussen Huisartsenpraktijk Het Wijkgebouw en ’t Contact. De praktijk is herkenbaar aan het logo van Podotherapie Hermanns.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek

Beoordeling van Zorgkaart Nederland
9.3/10