Adres

Podotherapie Spijkenisse
Ruwaard van Puttenweg 500
3201 GZ,  Spijkenisse
Route 30, Diabetes poli

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Spijkenisse

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Het bus– en metrostation ligt op zo’n 150 meter afstand van het ziekenhuis. De halte van de metro is Spijkenisse–Centrum. Onder het metrostation is het busstation van waaruit diverse buslijnen vertrekken en aankomen. Op het tv-scherm bij de hoofdingang worden de vertrektijden van de bussen vermeld.

Neem voor meer informatie contact op met:

Openbaar Vervoer Reisinformatie Nederland 0900 – 9292 of www.9292ov.nl

Connexxion klantenservice, 0900 – 266 63 99 of www.connexxion.nl

RET klantenservice, 0900 – 500 60 10 of www.ret.nl

Parkeren

Parkeren kan op de parkeerplaats van het ziekenhuis tegen betaling a € 7,50 per dag.

Omschrijving van het pand

Hermanns Podotherapie Spijkenisse bevind zich in het ” Spijkenisse Medisch Centrum”.
Route 30, Diabetes poli – 2e kamer rechts van de balie (direct naast de toiletten).

Andere inpandige disciplines

In Spijkenisse Medisch Centrum zijn verschillende disciplines werkzaam. Voor gedetailleerde info klik op de “link“.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek