Podotherapie Steenderen

Podotherapeut-Steenderen
Podotherapie-Steenderen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Steenderen? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Steenderen o.a. terecht voor de volgende diensten:

Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor het maken een afspraak:

Adres

Podotherapie Steenderen

Bongerd 3
7251 DG Steenderen
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Steenderen

Route

Jouw locatie:

Routebeschrijving

Rij vanaf de Coop richting drogisterij De Vijzel en sla linksaf richting de Dorpsstraat en sla weer linksaf richting de Burgemeester Smitstraat, na 250 meter vindt u uw bestemming aan de rechterkant op huisnummer 3.

Parkeren

Op het plein bij de kerk, naast de Bongerd is voldoende parkeergelegenheid, tevens kunt u aan de achterkant van het gebouw parkeren.

Locaties in de buurt

Doetinchem

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van De Bongerd woon zorg centrum voor ouderen.

Andere inpandige disciplines

Thuiszorg

Wilt u graag een afspraak met de podotherapeut op deze locatie? Vul dan het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak.

Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen