Podotherapie Swalmen

Podotherapie Swalmen
Podotherapie Hermanns praktijk Swalmen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Swalmen? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak.

U kunt bij onze praktijk in Swalmen o.a. terecht voor de volgende diensten:

Wilt u graag een afspraak met de podotherapeut op deze locatie? Vul dan het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Adres

Podotherapie Swalmen

Marktstraat 14
6071 JE Swalmen, Limburg
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Kaart

  • Podotherapie Swalmen

Routebeschrijving

Rij vanuit supermarkt Jan Linders in westelijke richting over Hoogstraat. Neem de eerste afslag linksaf op de Marktstraat. Na 20 meter bevindt zich de praktijk aan uw linkerzijde.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk.

Locaties in de buurt

Herten, Kessel, Roermond, Roggel, Tegelen.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Swalmen is gelegen in Huisartsenpraktijk Centrum Swalmen (Dr. Mulder en Dr. Harms).

Andere inpandige disciplines

Huisartsen, praktijk ondersteuner, fysiotherapie, logopedie, diëtist.

Gezamenlijk spreekuur

Met huisartsen en fysiotherapeuten.

Overige opmerkingen

De behandelkamer bevindt zich op de eerste verdieping, welke bereikbaar is via een trap. Indien u minder valide bent, geef dit dan aub aan zodat wij voor u een andere behandelkamer regelen kunnen.

Wilt u graag een afspraak met de podotherapeut op deze locatie? Vul dan het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderpodotherapie. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor cliënten, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op  085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek