Adres

Podotherapie Tilburg Horus
Lage Witsiebaan 39
5042 DG Tilburg

Telefoon: 085-053 00 33

Klik hier voor een overzicht van alle Hermanns Podotherapie praktijken in Tilburg.

Podotherapie Tilburg Horus

Routebeschrijving

Rij vanuit Dierenpark de Oliemeulen in noordelijke richting. Neem na 240 meter de derde afslag op de rotonde richting Lage Witsiebaan. Neem na 240 meter de tweede afslag op de rotonde richting Lage Witsiebaan. Na 150 meter bent u aangekomen bij Podotherapie Tilburg Horus. Uw bestemming ligt aan uw rechterzijde.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Tilburg Horus is gelegen in het gebouw van Horus Huisartsenzorg.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen, apotheek, fysiotherapie, diëtetiek en logopedie.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek