Adres

Podotherapie Tilburg Noord
Verdiplein 88
5049 NP, Tilburg

Telefoon: 085-053 00 33

Klik hier voor een overzicht van alle Hermanns Podotherapie praktijken in Tilburg.

Podotherapie Tilburg Noord

Routebeschrijving

Rij vanuit Ringbaan West in noordelijke richting naar de Midden Brabantweg. Sla na 970 meter rechtsaf richting Heikantlaan. Sla na 580 meter linksaf richting Stokhasseltlaan en neem de eerste afslag op de rotonde richting Stokhasseltlaan. Sla de eerste afslag linksaf richting Componistenlaan en vervolgens de tweede afslag rechtsaf richting Verdiplein. Na 35 meter bevindt de praktijk zich aan de rechterzijde.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Tilburg Noord is gelegen in het Paramedisch Centrum Tilburg Noord in buurtschap Stokhasselt.

Andere inpandige disciplines

Arbo-arts, fysiotherapie, huid –en oedeemtherapie, diëtetiek, logopedie, senses massage.

Gezamenlijk spreekuur

Fysiotherapie.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek

Beoordeling van Zorgkaart Nederland
8.1/10