Adres

Podotherapie Velden
Scholtisstraat 1A
5941 GG, Velden

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Velden

Routebeschrijving

De praktijk ligt aan de rechterzijde van de St. Andreaskerk en is herkenbaar aan het logo van Podotherapie Hermanns.

Parkeren

Parkeren kan in de parkeerhavens voor de deur.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Velden is gelegen tegenover de St. Andreaskerk.

Andere inpandige disciplines

N.v.t.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

Deze locatie is niet rolstoelvriendelijk! Mensen met een rolstoel kunnen het beste naar onze locatie in Venlo Noord gaan.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek