Adres

Podotherapie Venlo Noord
Agnes Huijnstraat 3
2914 PE, Venlo

Bekijk al onze praktijklocaties in Venlo en omstreken.

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Venlo Noord

Routebeschrijving

Vanuit de rotonde bij de Plus (Benders) neemt u de Veldenseweg. Na 1 kilometer ga linksaf de Karbinderstraat op. Na 350 meter sla linksaf richting Agnes Huijnstraat. Na 110 meter bevindt zich de praktijk aan de linkerzijde.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk of op de parkeerplaatsen of op het plein.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Venlo Noord is gelegen in De Witte Kerk, naast basisschool Kleur-Rijk.

Andere inpandige disciplines

N.v.t..

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

Vanuit de hoofdingang (aan de Agnes Huijnstraat) neemt u de lift naar beneden (-1) om bij Podotherapie Hermanns te komen. Vervolgens loopt u rechtdoor en neemt u de eerste gang naar links. Direct aan uw linkerzijde vindt u zitplaatsen (wachtruimte) waar u plaats mag nemen.
Vanuit de ingang via het schoolplein (aan de Wolweverstraat) kunt u ook naar binnen komen. Wanneer u binnen bent, slaat u direct rechts af, en dan de eerste gang naar rechts. Vervolgens ziet u de wachtruimte waar u plaats mag nemen.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek