Adres

Podotherapie Venlo Zuid Emmastraat
Emmastraat 124A
5912 CT, Venlo

Bekijk hier al onze praktijklocaties in Venlo en omstreken.

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Venlo Zuid Emmastraat

Routebeschrijving

Vanaf Ziekenhuis Vie Curie rijdt u in noordelijke richting de Tegelseweg op. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf de Hagerhofweg in. Vervolgens gaat u direct bij de eerste rotonde naar links de Kraanvogelstraat in. Na 550 meter bevindt de praktijk zich aan uw linkerzijde.

Vanuit winkelcentrum Venlo neemt u de derde afslag op de rotonde richting Sloterbeekstraat. Na de eerste afslag op de rotonde richting Regentessestraat. Na 500 meter bevindt de praktijk zich aan de rechterzijde.

.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk in de parkeerhavens.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Venlo Zuid Emmastraat is gelegen in Huisartsenpraktijk Venlo-Zuid.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen, praktijkondersteuners, diëtiste.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

N.v.t.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek