Podotherapie Wateringen

Podotherapie Wateringen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in de omgeving van Wateringen ? Bij Podotherapie Hermanns kunt u meestal binnen enkele dagen terecht voor een afspraak. Wij zitten gevestigd in het pand van Fysiotherapie Wateringen.

U kunt bij onze praktijk in Wateringen o.a. terecht voor de volgende diensten:

Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem telefonisch contact op voor het maken een afspraak:

Adres

Podotherapie Wateringen

Julialaan 6
2291 BM Wateringen, Zuid-Holland
Telefoon: 0850530033
E-mail: info@depodo.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00

Kaart

  • Podotherapie Wateringen

Route

Jouw locatie:

Routebeschrijving

Rij vanaf de Esso op Oosteinde richting de Herenstraat. Blijf rechtdoor rijden voorbij Edison de Lampenkoning. Sla bij de Julialaan rechtsaf. Uw bestemming bevindt zich aan de linkerkant op nummer 6.

Parkeren

U kunt parkeren bij de aangelegen parkeerplaats van Fysiotherapie Wateringen. U kunt binnen in de wachtkamer plaatsnemen.

Locaties in de buurt

Den Haag, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Hermanns Wateringen is gevestigd in het pand van Fysiotherapie Wateringen.

Andere inpandige disciplines

Huisartsen, Fysiotherapie Wateringen.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderpodotherapie. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor cliënten, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op  085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek