Adres

Podotherapie Zierikzee
Borrendamme 10
4301 VD, Zierikzee
Spreekkamer 14

Telefoon: 085-053 00 33

Podotherapie Zierikzee

Routebeschrijving

Rij vanuit bibliotheek in Zierikzee in noordelijke richting over het Hatfieldpark. Ga op de hoek van de straat rechtsaf richting Haringvlietstraat en neem de eerste afslag op de rotonde richting Laan van St. Hilaire. Neem na 450 meter de eerste afslag op de rotonde richting Scheldestraat en sla de eerste weg rechtsaf richting Scheldestraat. Na 20 meter ligt de praktijk aan uw rechterzijde.

Parkeren

Parkeren kan voor de praktijk.

Locaties in de buurt

Omschrijving van het pand

Podotherapie Zierikzee is gelegen in Medisch Centrum Borrendamme, achteraan in het gebouw, rechtover de brasserie.
U kunt gratis parkeren bij het gebouw.
Wij zitten in spreekkamer 14

Andere inpandige disciplines

Huisartsen, apotheek.s.

Gezamenlijk spreekuur

N.v.t.

Overige opmerkingen

Spreekkamer 14.

Maak een afspraak voor een bezoek te plannen bij deze locatie:

Maak een afspraak

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085-053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek

Beoordeling van Zorgkaart Nederland
7.8/10