Nieuw in Schijndel: Hermanns Podotherapie Schijndel

Op dinsdag 05 september opent Podotherapie Hermanns een nieuwe vestiging; Hermanns Podotherapie Schijndel.Podotherapie Schijndel

Podotherapie Schijndel is gelegen in Medisch Centrum Schijndel aan de Steeg 6. Het Medisch Centrum heeft verschillende disciplines zoals o.a. orthopedie en fysiotherapie. Doordat verschillende disciplines onder één dak werken, wordt de zorg laagdrempelig en kan door onderling overleg de beste zorg worden geleverd.

Last van voet-, knie-, heup-, en rugklachten?

Podotherapie Hermanns is specialist in het verhelpen van voetklachten en klachten aan knieën, heupen en rug. Eerst onderzoeken we de oorzaak van de klachten, om deze door middel van therapieën en hulpmiddelen (zoals steunzolen en ortheses) te verhelpen of verminderen. Klachten waaraan men kan denken zijn onder andere:

  • Voetproblemen bij kinderen en volwassenen
  • Pijn aan voeten, knieën, heupen of rug
  • Standsafwijkingen (van tenen, nagels en voeten)
  • Sportblessures
  • Overbelasting- en vermoeidheidsklachten
  • Klachten in combinatie met reuma of diabetes-mellitus (suikerziekte)

Podotherapie Hermanns staat bekend om het gebruik van de nieuwste technieken en technologieën. Zo wordt er gebruik gemaakt van een 3D-voetscan, die de voet tot op de honderdste millimeter nauwkeurig opmeet. Met behulp van deze voetscan kunnen onder andere steunzolen, sportzolen, veiligheidszolen en podotherapeutische slippers worden gemaakt.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op: