//3D Laserscan
3D Laserscan2019-02-08T20:37:52+01:00

3D Laserscan

De 3D laserscan zit standaard in ons pakket en is onmisbaar voor het constateren van afwijkende voetstanden. Door middel van onze scanner worden uw voeten tot op de honderdste millimeter nauwkeurig gemeten. Hiermee worden afwijkende voetstanden geconstateerd en kan een behandeltraject worden ingezet. In tegenstelling tot andere scans (zoals 2D-voetscan en blauwdruk) wordt niet alleen de lengte, maar ook de breedte en hoogte van de voeten opgemeten waardoor u beter van uw klachten afkomt. Mocht u steunzolen nodig hebben, zorgt het bovendien voor een optimaal comfort door de perfecte pasvorm.

Speel onderstaande video af om te zien hoe een 3D laserscan gemaakt wordt:

Een behandeling bij Podotherapie Hermanns

Sinds 2002 is Podotherapie Hermanns uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van podotherapie. Heeft u ergens pijn – vanaf uw tenen tot aan de onderrug en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak.

De vergoeding voor podotherapie wordt vaak (deels) gedekt door uw aanvullende zorgverzekering en bij ons heeft u bovendien géén verwijzing van een huisarts nodig!  Maak vandaag nog een afspraak.

Zorgeloos bewegen

Kunnen wij u helpen? Vul het contactformulier in of bel 077 397 1318.

Neem contact op