//Digitale voetdrukmeting
Digitale voetdrukmeting2019-02-08T20:24:33+01:00

Digitale voetdrukmeting

Een digitale voetdrukmeting is een absolute must voor het stellen van de juiste diagnose. Ons drukmeetsysteem maakt het mogelijk om zowel statische (tijdens het staan) als dynamische metingen (tijdens het lopen of rennen) te verrichten. Hierdoor wordt het podotherapeutisch onderzoek nog completer en kan worden gemonitord of de behandeling goed aanslaat. Dit systeem is de opvolger van de papieren blauwdruk en is vele malen nauwkeuriger dan zijn voorganger.

Een digitale drukmeting of voetdrukmeting kan worden uitgevoerd tijdens het lopen, hardlopen of tijdens het staan. De sensoren in het systeem geven de drukken onder uw voeten visueel weer. Hierdoor kunnen drukplekken eenvoudig worden gelokaliseerd. Des te hoger de druk, des te roder de kleur die op het beeldscherm wordt weergegeven.

digitale voetdrukmeting

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust:

Maak een afspraak

Statisch en dynamisch meten met de digitale voetdrukmeting

Door een statische voetdrukmeting uit te voeren, wordt bekeken waar het lichaamszwaartepunt ligt. Bij een dynamische voetdrukmeting wordt onder andere bekeken hoe u uw voeten afwikkelt. Op deze manier worden blessure risico’s in kaart gebracht of wordt bepaald waardoor blessures zijn ontstaan.

Een behandeling bij podotherapie Hermanns

Podotherapie Hermanns dé specialist op het gebied van podotherapie. Door ervaring, technische innovatie en samenwerking met andere specialisten bieden wij altijd een passende oplossing voor uw klacht. Heeft u last van uw voeten en wilt u graag hulp? Kijk dan snel waar de dichtstbijzijnde vestiging is en maak vandaag nog een afspraak. De wachttijd bedraagt maximaal 2 weken, binnen een straal van 25 km is dit maar 2 dagen.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust:

Neem contact op