Videoanalyse

Onze videoanalyse kan onderdeel zijn van een podotherapeutisch onderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd met een High speed camera, waardoor het looppatroon perfect inzichtelijk gemaakt wordt. Onze videoanalyse wordt uitgevoerd met een high speed camera van 500 Hertz. Dit wilt zeggen dat het 500 beelden per seconde opneemt. Door deze beelden vertraagd af te spelen of te pauzeren, kan de biomechanica van het lichaam plaatje voor plaatje worden afgespeeld. Hierdoor worden eventuele afwijkingen gedetecteerd aan uw voeten, knieën, heupen en bekkenregio. Bovendien kunnen de hoeken van de gewrichten nauwkeurig in kaart gebracht worden en kunnen bewegingen van voeten, enkels en knieën worden opgenomen.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust:

Maak een afspraak

Videoanalyse voor sporters

In de Verenigde Staten wordt de videoanalyse al jaren toegepast om prestaties van topsporters te optimaliseren. De analyse wordt uitgevoerd met een High speed camera. Hierdoor wordt niet alleen het looppatroon, maar ook eventuele sportbewegingen perfect inzichtelijk gemaakt. Het systeem is uitermate geschikt om een sportanalyses uit te voeren en wordt hier dan ook vaak voor gebruikt. Onderstaand hebben we een filmpje geplaatst van een vertraagd afgespeelde analyse om een indruk te geven.

Een behandeling bij podotherapie Hermanns

In Zuid-Nederland is Podotherapie Hermanns de specialist op het gebied van podotherapie. Wilt u ook uw klacht professioneel laten onderzoeken? Kijk dan snel waar de dichtstbijzijnde vestiging is en maak een afspraak. De wachttijd bedraagt maximaal 2 weken, binnen een straal van 25 km is dit maar 2 dagen.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust:

Maak een afspraak