Online consult Podotherapie Hermanns

Een online consult van Podotherapie Hermanns vanuit jouw woonkamer

Problemen met de voeten zijn erg vervelend, maar wat moet je doen als je bijvoorbeeld geen tijd hebt om een bezoek bij de podotherapeut te plannen, of wanneer je noodgedwongen thuis moet blijven? Vanaf heden is hier een nieuwe oplossing voor.

Videogesprek met de podotherapeut

Bij Podotherapie Hermanns kun je een videogesprek met de podotherapeut houden en je voetklachten bespreken. De podotherapeut stelt een passende behandeling voor.

Innovatie

Podotherapie Hermanns loopt al jaren voorop als het gaat om innovatie in de voetzorg, zowel in de technische hoek als daarbuiten. De ontwikkelingen rondom het Corona-virus heeft deze innovatie zelfs noodzaak gemaakt. Deze ervaring heeft er dan ook voor gezorgd dat wij vanaf heden ook online consulten aanbieden, waarbij u als cliënt kunt profiteren van de best mogelijke voetzorg in Nederland, vanuit uw eigen huiskamer.

Hoe maak ik een afspraak voor een online consult?

Het maken van een afspraak voor een online consult is erg gemakkelijk. Met enkele eenvoudige handelingen voorziet u uw podotherapeut van de benodigde meetgegevens. Hij of zij zal u vervolgens tijdens het videobel-gesprek van een passend advies of behandeling voorzien. Eventuele hulpmiddelen worden per post naar u thuis verzonden. Zie in onderstaand diagram wat er vooraf gaat aan het online consult.

Wacht niet te lang met pijnklachten – maak vandaag nog een afspraak

Heeft u ook pijnklachten tijdens het bewegen en wilt u hier graag zo snel mogelijk mee worden geholpen? Maak dan een afspraak voor een online consult. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een pc of laptop (met camera en microfoon) óf een tablet of smartphone met een internetverbinding.

Online consult Podotherapie Hermanns & vergoedingen

Ook voor online consulten bij de podotherapeut kunt u vergoeding krijgen vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Bovendien hoeft u geen verwijzing te hebben van de huisarts. Wilt u weten wat uw zorgverzekering vergoedt? Bekijk de vergoedingen voor podotherapie.

Wilt u gebruik maken van een online consult, laat geheel vrijblijvend uw gegevens achter in het contactformulier. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons. Heeft u vragen en wilt u graag een van onze medewerkers spreken? Bel dan naar 085-053 00 33.

videobellen met de podotherapeut

Vul uw gegevens in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld voor het maken van een afspraak voor een online consult:

Wat vinden onze cliënten?

“Het online consult is goed gegaan, de zooltjes hebben fijn geholpen voor mijn zoon. de communicatie was top, niets op aan te merken.”

Heijnens, Berg en Terblijt.

“Het was een aparte ervaring maar het is wel heel goed gegaan. Mijn dochter is heel blij met de zolen, haar klachten zijn duidelijk afgenomen. Ook prettig dat er een nacontrole in de praktijk gepland was.”

R. Boermans, Maastricht.