Online consult Podotherapie Hermanns

Een online consult van Podotherapie Hermanns vanuit jouw woonkamer

Problemen met de voeten zijn erg vervelend, maar wat moet je doen als je bijvoorbeeld geen tijd hebt om een bezoek bij de podotherapeut te plannen, of wanneer je noodgedwongen thuis moet blijven? Vanaf heden is hier een nieuwe oplossing voor.

Videogesprek met de podotherapeut

Bij Podotherapie Hermanns kun je een videogesprek met de podotherapeut houden en je voetklachten bespreken. De podotherapeut stelt een passende behandeling voor.

Innovatie

Podotherapie Hermanns loopt al jaren voorop als het gaat om innovatie in de voetzorg, zowel in de technische hoek als daarbuiten. De ontwikkelingen rondom het Corona-virus heeft deze innovatie zelfs noodzaak gemaakt. Deze ervaring heeft er dan ook voor gezorgd dat wij vanaf heden ook online consulten aanbieden, waarbij u als cliënt kunt profiteren van de best mogelijke voetzorg in Nederland, vanuit uw eigen huiskamer.

Digitale zorg

Heeft u ook pijnklachten tijdens het bewegen en wilt u hier graag zo snel mogelijk mee worden geholpen? Maak dan een afspraak voor een online consult. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een pc of laptop (met camera en microfoon) óf een tablet of smartphone met een internetverbinding.

Online consult Podotherapie Hermanns & vergoedingen

Ook voor online consulten bij de podotherapeut kunt u vergoeding krijgen vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Bovendien hoeft u geen verwijzing te hebben van de huisarts. Wilt u weten wat uw zorgverzekering vergoedt? Bekijk de vergoedingen voor podotherapie.

Wilt u gebruik maken van een online consult, laat geheel vrijblijvend uw gegevens achter in het contactformulier. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons. Heeft u vragen en wilt u graag een van onze medewerkers spreken? Bel dan naar 085-053 00 33.

Vul uw gegevens in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld voor het maken van een afspraak voor een online consult: