Pijn tijdens het lopen of bewegen? Bekijk onze Pijnwijzer

Heeft u misschien klachten aan uw voeten of aan uw tenen, benen of rug? Vervelend om te horen, wacht niet te lang met het probleem aan te pakken! Hier kunt u zelf alvast informatie inlezen waarmee u uw klachten beter mee kunt beoordelen. Neem bij twijfel altijd contact op. Hoe vroeger een probleem aangepakt kan worden, des te groter is de kans op (volledig) herstel.

Heeft u hulp of advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op:

sportblessures

Sportblessures

Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Heeft u nu pijn tijdens het lopen? Vervelend! Maar gelukkig staat u er niet alleen voor. De podotherapeut helpt u bij het spoedige herstel en kan pijnklachten wegnemen door de juiste therapie of hulpmiddel aan te bieden. Bekijk onze pagina voor sportblessures voor een overzicht van veel voorkomende sportblessures en lees meer over wat de podotherapeut voor u kan betekenen.

Werk actief aan uw herstel

Voor sommige klachten kunt u zelf actief meehelpen in het herstelproces. Net als bij de fysiotherapeut heeft ook de podotherapeut een aantal oefeningen die goed blijken te werken bij het herstel van sommige klachten. Wanneer u pijn heeft tijdens het lopen, probeer dan eens deze oefeningen.

Loop niet te lang door met pijnklachten

Pijn tijdens het lopen is niet alleen vervelend, het kan ook leiden tot klachten elders in het lichaam. Wanneer u blijft doorlopen met een pijnklacht aan de tenen, voeten, benen, knieën of rug gaat het lichaam proberen de afwijking te compenseren door een andere houding aan te nemen. Wanneer de oorzaak van de klacht niet wordt aangepakt kan dit tot grotere problemen leiden. Maak bij twijfel daarom een afspraak voor advies. Onze podotherapeuten helpen u graag met het vinden van de beste aanpak van uw pijnklacht.