Pijn aan de buitenkant van de voet

Pijn aan de buitenkant van de voet kan verschillende oorzaken hebben. De voet bestaat namelijk uit botten, pezen, spieren, gewrichten en zenuwen. Zo kunnen zenuwklachten leiden tot pijnklachten aan de buitenkant van de voet. Een scheefstand van de kleine teen kan ervoor zorgen dat u hogerop in het lichaam (onbewust) gaat compenseren met uw houding, waardoor bijvoorbeeld lage rugpijn kan ontstaan. Het is daarom van groot belang om de oorzaak van een pijnklacht te achterhalen, zodat een passende behandeling gestart kan worden. Met behulp van de modernste onderzoekstechnieken verhelpen wij uw klacht en zorgen wij ervoor dat u weer zorgeloos kunt bewegen. Veelvoorkomende klachten aan de buitenkant van de voet zijn:

Mortonse neuralgie

Mortonse neuralgie is een veelvoorkomende klacht wat veelal voorkomt bij vrouwen. Bij deze klacht is een zenuw in de voorvoet…

Wanneer u pijn heeft aan de buitenkant van voet is het raadzaam om een afspraak te maken bij de podotherapeut voor controle. Vind u dichtstbijzijnde locatie voor podotherapie en neem contact op via het contactformulier of door ons te bellen via onderstaand telefoonnummer. U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig. Bent u aanvullend verzekerd, dan krijgt u bovendien vaak een (volledige of gedeeltelijke) vergoeding voor het onderzoek en de hulpmiddelen zoals steunzolen.

Heeft u pijn aan de buitenkant van de voet? Vul het contactformulier in, of neem telefonisch contact op voor een afspraak: