Vermoeide voeten

Vermoeide voeten ontstaan simpelweg door niet goed functionerende voeten. Voeten raken zeer vermoeid op het moment dat de voet doorzakt of in een verkeerde stand staat. Ook door het foutief belasten van uw voeten kunnen vermoeide voeten ontstaan. U kunt bij een van de vele vestigingen van Podotherapie Hermanns terecht voor een persoonlijke en effectieve behandeling. Wij streven ernaar om uw pijnklachten te verminderen of zelfs helemaal te verhelpen.

Symptomen

Bij vermoeide voeten of benen, voelen de benen slap en futloos aan. Ook kan het juist zijn dat ze juist verkrampen door een zuurstoftekort in de spieren, de zogenaamde etalagebenen.

Behandeling

Net zoals bij alle andere pijnklachten start een behandeling bij ons altijd met een intake. Tijdens deze intake vindt een onderzoek plaats naar de pijnklachten hoe deze zijn ontstaan. De resultaten van het onderzoek worden door de specialist verwerkt in een persoonlijk behandelplan. Vaak zult u gebruik moeten gaan maken van een podotherapeutische zool om uw voeten te corrigeren. Hierdoor belast u uw spieren op de goede manier en zullen vermoeide voeten tot het verleden behoren. Daarnaast kunnen wij u ook oefeningen meegeven die u zult moeten uitvoeren om de klachten te verminderen.

Heeft u nog vragen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, of neem telefonisch contact op:

Anderen bekeken ook:

Etalagebenen

Etalagebenen wordt in medische termen “claudicatio intermittens” genoemd en is een vaatziekte. Bij deze aandoening zijn de slagaders in de benen vernauwd. Het gevolg hiervan is dat er te weinig…