Podotherapie Breda Noord-West

//Podotherapie Breda Noord-West

Breda Haagse Beemden

Podotherapie Breda Noord-West

Helmkruid 8
4823 MK, Breda

Bekijk al onze podotherapiepraktijken in Breda.

Routebeschrijving Podotherapie Breda Noord-West

Neem in de woonwijk de afslag naar ‘Eiland Kroeten’. Daarna rechtsaf richting medisch centrum Kroeten rijden. Het pand bevindt zich naast Medisch centrum Kroeten. Het ligt in hetzelfde blok als Basisschool de Driezwing.

Parkeren Podotherapie Breda Noord-West

Parkeren kan voor het pand in de parkeerhavens.

Omschrijving van het pand

Podotherapie Breda Noord-West is gelegen in de woonwijk Kroeten en ligt direct rechts van het Medisch Centrum Kroeten.

Andere inpandige disciplines

Fysiotherapie Paramedisch centrum Breda Zuid, osteopathie Van de Spijker.

Samenwerking met andere disciplines op de locatie

Fysiotherapie Paramedisch centrum Breda Zuid, osteopathie Van de Spijker en orthopedisch schoenmaker Büchrhornen.

Overige opmerkingen

Neem niet de hoofdingang van Medisch Centrum Kroeten maar de ingang van de Fysiotherapiepraktijk.

Locaties in de buurt

Breda Ginnekenweg, Breda NACBreda Noord, Breda West, Breda Zuid-Oost, Etten-Leur, Kaatsheuvel

Meer over ons

Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetes, sport, reuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 077 397 1318. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt. Ok